Idees Sports

“Πάνε”για το πρωτάθλημα οι αστυνομικοί των Τρικάλων …

Άμεσα συνυφασμένοι με τον αθλητισμό και απόλυτα συνηδιτοποιημενοι  με το Έυ αγωνίζεσθε, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων “βάλθηκαν” να κάνουν πρωταθλητισμό .

Στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος το Τρικαλινό συγκρότημα ποδοσφαίρου υποδέχτηκε το αντίστοιχο της Λάρισας σε ένα φιλικό παιχνίδι που πέρα από την σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο Θεσσαλικών Διευθύνσεων είχε απώτερο σκοπό την δημιουργία αγωνιστικού υπόβαθρου κυρίως για τους Τρικαλινούς που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας .

Στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβιών με αμιγώς αθλητική περιβολή οι παίκτες  των  δυο ομάδων ,  παρουσίασαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία αναδεικνύοντας τον “βαθμό ετοιμότητας’ στον οποίο βρίσκονται. Για τα Τρίκαλα το βασικό στάδιο προετοιμασίας εξελίσσεται με επαγγελματικά στάνταρ καθώς το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας έχουν αναλάβει, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καραλής με εξαιρετική εμπειρία στις δύσκολες καταστάσεις και ο Νίκος Κακούσιος ως “φέρελπις” προπονητής ιδιαίτερα καταρτισμένος στο κομμάτι της τακτικής.Οι δύο προπονητές δοκίμασαν όλο το έμψυχο δυναμικό που είχαν στην διάθεσή τους , δίνοντας βαρύτητα στον επιθετικό και αμυντικό τομέα. Παρόλα αυτά π’αντως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την φιλική ήττα από τους Λαρισαίους   που πέρα από το 2-1,  χτύπησε και  καμπανάκι για κάποιες βαριές εφεδρείες!

Back to top button
Close
Close