MUST Read

Οι Ασπροποταμίτες, η μεγάλη βάση δεδομένων, του Τάκη Τύμπα

Παρά το γεγονός ότι αποδέχτηκε την πρόταση για εμπλοκή στα κοινά της Περιφέρειας λίγο πριν την καταλυτική ημερομηνία κλεισίματος των συνδυασμών, ο νέος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για τον νομό Τρικάλων με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού,Τάκης Τύμπας, αποτελεί μια δυναμική παρουσία υποψηφιότητας για τα Τρίκαλα.

Με καταβολές από την Ανθούσα και με εμπειρία  στα κοινά της πρώην διευρυμένης κοινότητας Ασπροποτάμου, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα δρώμενα της περιοχής κάτι που εκτιμήθηκε παλαιότερα στην διαδοχική επανεκλογή του .

Πλέον, διευρύνει το ενδιαφέρον του για τα κοινά καθώς εστιάζει την προσοχή του τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στον πεδινό, αφού ως έμπορος-αγρότης μπορεί να προσδιορίσει με ιδιαίτερη σοβαρότητα, τα προβλήματά που χαρακτηρίζουν την κάθε περιοχή.

Μιας και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις εκλογές εντείνει τις επαφές και “ξεκλειδώνει” γνωριμίες με τα ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει κάνοντας συναντήσεις με συνδημότες από την κάθε  περιοχή.Στην φωτογραφία με κατοίκους της Κρανιάς Ασπροποτάμου οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να στηρίξουν την υποψηφιότητα του….

Back to top button
Close
Close