Idees Sports

Μηνύματα για τον κορονοϊό από τους παίκτες του Αιόλου

O Σωτήρης Γκιουλέκας των Ικάρων και ο Θοδωρής Πανάρας του Αιόλου μέσω της μπασκετικής ιστοσελίδας μπάσκετ basketblog.gr στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει και ο χώρος του αθλητισμού.

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας τόνισε: “Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου που σταμάτησε το πρωτάθλημα, θεωρώ όμως πως ήταν η σοφότερη λύση που θα μπορούσε να δοθεί την δεδομένη στιγμή και είναι καλό που έγινε πολύ γρήγορα. Σίγουρα για όλους είναι πολύ δύσκολο να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, όμως, πρέπει να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Αυτή η κατάσταση πιστεύω θα μας βγάλει πιο δυνατούς, θα μας βγάλει πιο υπεύθυνους, θα μας κάνει να σκεφτόμαστε το κοινό καλό και όχι μόνο τον εαυτό μας. Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα περάσει. Είναι σημαντικό που αφιερώνουμε χρόνο στις οικογένειες μας τώρα που είμαστε στα σπίτια μας και αυτό είναι θετικό μέσα από αυτήν την κατάσταση. Στα σπίτια μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα από πλευράς γυμναστικής ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα βρεθούμε όλοι μαζί πάλι στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν τις στιγμές τους”.

Απο την άλλη ο Θοδωρής Πανάρας είπε: “Έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα και δεν νομίζω ότι δεν θα δούμε ξανά φέτος. Σκεπτόμενος αισιόδοξα θέλω να πιστεύω ότι η νεα χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά και όλο αυτό το πρωτόγνωρο πράγμα που ζούμε θα τελειώσει όσο πιο ομαλά γίνεται και θα επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μία κανονικότητα που απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Για μας τους αθλητές σίγουρα είναι δύσκολο, έχουμε μάθει διαφορετικά, έχουμε μάθει να προπονούμαστε καθημερινά, έχουμε μάθει να φροντίζουμε το σώμα μας, να είμαστε μέσα στα γήπεδα και τα γυμναστήρια και τώρα πρέπει αναγκαστικά να προσαρμοστούμε σε αυτήν την πραγματικότητα και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας μέσα στο σπίτι για το καλό όλων μας. Ένας αθλητής πρέπει να είναι συνεπής ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να κάνει ότι μπορεί περισσότερο μέσα στο σπίτι του. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλω να ευχηθώ να τελειώσει αυτή η κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα για όλον τον κόσμο. Εύχομαι να μην φύγουν άλλοι άνθρωποι. Προσοχή, προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτές οι στιγμές χρειάζονται συλλογικότητα και αλληλεγγύη”.

Δείτε το βίντεο του Basketblog με τους δύο παίκτες που αγωνίζονται στα Τρικαλινά σωματεία να μιλούν μετά το 9.39:

 

Back to top button
Close
Close