Idees Sports

Με Κώστα Παπανικολάου η τελετή λήξης του επιτυχημένου camp στα Τρίκαλα απο την Aiolos basket academy

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  1st Thessaly Baskeball Camp and Tournament   που διοργάνωσε  η ακαδημία AIOLOS BASKET 

Στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας  πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του camp με την παρουσία των γονέων και φίλων του μπάσκετ ενώ η διοίκηση της Ακαδημίας επιφύλαξε και μια έκπληξη καθώς απήθυνε  χαιρετισμό ο Τρικαλινός διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Σιαφαρίκα και παραβρέθηκε στην κορυφαία μπασκετική εκδήλωση του καλοκαιριού στα Τρίκαλα .

Στο camp που διήρκησε από 19/6 έως 23/6 συμμετείχαν πάνω απο 80  παιδιά που έζησαν πέντε ημέρες γεμάτες μπάσκετ. Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του Βλάντο Μαιστρένκο  καθώς επίσης και ένα επιτελείο έμπειρων και αναγνωρισμένων προπονητών και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου, που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους.

Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη που είχαν να κάνουν στις πρωινές προπονήσεις με βασική στάση άμυνας, στατικό ball handling, Ball handling & τελειώματα, πάσα, εκμάθηση σουτ, ξεμαρκαρισματα, βασική στάση, Rebound και φυσική κατάσταση. Οι απογευματινές προπονήσεις στόχευαν στη βελτίωση της τεχνικής αλλά και την εφαρμογή των όσων τα παιδιά διδάσκονταν κατά το πρωϊνό πρόγραμμα.

Το camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία με δεκάδες παιδιά να φεύγουν με περισσότερες εμπειρίες και σίγουρα περισσότερα χαμόγελα…

O Πρόεδρος της Ακαδημίας Νίκος Χλωρός δήλωσε. “Ευχαριστώ τους προπονητές κ.κ. Βλάντο Μαιστρένγκο, Γιάννη Τσίμα, Ηλία Παπαδημητρίου, Θεόδωρο Πανάρα, Αλέξανδρο Τσέτη και τους συνεργάτες κ.κ. Χρήστο Τσέκο, Δημήτριο Ζάχο και Πάνο Μπραχάλα, για τη συνέπειά τους και τη συμβολή τους στο camp. Ευχαριστώ επίσης το Δήμο Τρικκαίων και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κ. ΄Εφη Λεβέντη Καρρά για τη συμβολή της στην επιτυχία αυτή. Δεν μπορώ όμως να μην ευχαριστήσω και τον υψηλό καλεσμένο μας ..τον κ. Κώστα Παπανικολάου που άφησε για λίγο τις διακοπές του και μας τίμησε με την παρουσία του.


εκεί.

Back to top button
Close
Close