Idees Sports

Η σπουδαία προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ

Αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε με τον κορονοϊό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να στηρίξει τον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας στη «μάχη» κατά του COVID-19. Δωρεά και από τους παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ.

Όπως έγινε γνωστό από τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων”, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσέφερε το ποσό των 100.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ.

Το ποσό αυτό θα πάει για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού ώστε να υποστηριχτεί ο αγώνας του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό!

Ο Νίκος Γαβαλάς ανέφερε: «Δόξα τον Θεό είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές. Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ. Ο Ολυμπιακός όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ. Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές. Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά απ’ όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Εκτός από το ποσό των 100.000 ευρώ που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον ΠΣΑΠ, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ξεχωριστή κίνηση προσφέροντας 12.000 ευρώ στο εγχείρημα.

Την είδηση ανήγγειλε ο Βασίλης Τοροσίδης μέσα από τον  τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΤ, που γίνεται με τη βοήθεια γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας. «Οι πράξεις μετράνε στο τέλος. Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους. Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12 χιλιάδες ευρώ. Σίγουρα ένα σεβαστό ποσό αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε» ανέφερε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Back to top button
Close
Close