Υγεία/fitness

Η πιο εκφραστική γλώσσα του κόσμου, στα Τρίκαλα!

Πολλοί θεωρούν ότι η νοηματική είναι μια παντομίμα. Δεν είναι έτσι.

Είναι μια πλήρης γλώσσα- η πιο εκφραστική του κόσμου- με τη δική της γραμματική και το δικό της συντακτικό.

Για όλο και περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μας αποτελεί πρόκληση να μπορούν να εκφράζονται χωρίς φωνή, χωρίς λέξεις, μονάχα με τα χέρια, τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου.

Άλλωστε όταν μαθαίνεις ουσιαστικά και με σωστό τρόπο την νοηματική δεν μαθαίνεις απλά να  κουνάς σωστά τα χέρια και να κάνεις τις σωστές εκφράσεις. Εξερευνείς έναν ολοκαίνουργιο κόσμο. Κατανοείς σε βάθος τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία του, όπως ακριβώς συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη ξένη γλώσσα.

Προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και στους Τρικαλινούς να μάθουν την νοηματική, δημιουργήσαμε και στα Τρίκαλα νέα τμήματα των πιστοποιημένων σχολών της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Λάρισας- Βόλου.

Σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο μπορεί ο καθένας να μάθει την νοηματική με τον ρυθμό που επιθυμεί, μέσα από μεθόδους διδασκαλίας  εξαιρετικά ευχάριστες και ταιριαστές σε κάθε στυλ μαθητή.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ειδική αγωγή και θέλουν να εμπλουτίσουν τα εφόδια τους, σε εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί έχουν κάποιο οικείο τους πρόσωπο κωφό και επιθυμούν να επικοινωνούν στη νοηματική, αλλά και σε όσους αγαπούν τις ξένες γλώσσες και θέλουν να γνωρίσουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μη διστάζετε λοιπόν να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μάθει την πιο όμορφη γλώσσα, εξασφαλίζοντας σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους σας το δικαίωμα στην επικοινωνία, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας, αποκτώντας παράλληλα νέες εμπειρίες και κάνοντας καινούργιους φίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα  τηλέφωνα:
Υπεύθυνος Σπουδών : Θανάσης Ρέτζιος ,αναγνωρισμένος δάσκαλος της Ε.Ν.Γ από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και μέλος του Συλλόγου Δασκάλων Νοηματικής Γλώσσας

Εδρα Σχολής Λάρισα: Κούμα 42, Ισόγειο (κέντρο)
Παράρτημα Βόλου: Γαμβέτα 12 & Δημητριάδος (2ος Όροφος)

Για τα μαθήματα στην περιοχή των Τρικάλων ενημερωθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα.

Τηλ.: 2410 554215
Fax:  2410 554117
Κιν.:  6982974179

info@noimatikilarvol.gr        www.noimatikilarvol.gr

 

Back to top button
Close
Close