Fashion

Η λαμπερή εμφάνιση της Μαριάννας Γουλανδρή -Το glam and chic φόρεμά της


H Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της, Φίλιππος Λαιμός, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον γάμο της καλής τους φίλης, Αναστασίας Καίσαρη.

Η Αναστασία Καίσαρη παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Τhomas Persy με καθολικό (την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου) και θρησκευτικό γάμο (το Σάββατο 30 Νοεμβρίου), φορώντας δύο ονειρώδεις νυφικές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου.

Στo πρώτο καρέ, η Μαριάννα Γουλανδρή, φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της, φορώντας μια στενή, μάξι τουαλέτα με λεπτή τιράντα στον έναν ώμο, περιδέραιο στο λαιμό της και διακριτικά σκουλαρίκια δημιουργώντας ένα chic & glam στιλιστικό αποτέλεσμα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ψηλό κότσο, χτένισμα που αναδείκνυε τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της και βέβαια, τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της. Στη λεζάντα του ποστ της στο Instagram, μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «το hangover άξιζε τον κόπο για να γιορτάσουν τον γάμο της Αναστασίας»!

Στα Intastories της, μοιράστηκε φωτογραφίες ποζάροντας τόσο με τον σύζυγό της όσο και με την καλή της, φίλη, επίσης designer, Άντζελα Θεοφανίδου.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close