Idees Sports

Η ειδικότητα ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ διοργανώνει το… καθιερωμένο πλέον φοιτητικό τουρνουά.

Η ειδικότητα ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα το 4ο έτος, του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την ευθύνη του Dr. Ζήση Παπανικολάου (Ph.D.), αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπεύθυνο της ειδικότητας ποδοσφαίρου, διοργανώνει το… καθιερωμένο πλέον φοιτητικό τουρνουά.

Το 13ο ραντεβού, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαϊου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Ένα τουρνουά υψηλών… προδιαγραφών το οποίο θα προσφέρει «πλούσιο» θέαμα, μαθήματα πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο… Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από τις διοργανώσεις αθλητικών δράσεων με την ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση γενικότερα. Απώτερος στόχος είναι η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» καθώς και την προώθηση της αξίας του αθλητισμού.

Συμμετέχουν 22 ομάδες με την παρουσία 260 φοιτητών και φοιτητριών περίπου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα γήπεδα στις αθλητικές εγκατα -στάσεις του Πανεπιστημίου, ενώ σε κάθε ομάδα θα συμμετέχει και μια φοιτήτρια. Το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί την Δευτέρα 22 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα.

Νικητές και ηττημένοι δεν θα υπάρξουν. Μέσα απ’ αυτή την διαδικασία όλοι θα κερδίσουν. Γνώση, ψυχαγωγία, εφόδια για επαγγελματική πορεία. Το τουρνουά μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μια γιορτή, έτσι όπως οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της ειδικότητας μπορούν να διοργανώσουν.
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε η βοήθεια από τους χορηγούς. Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε: Το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΗ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ, ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ,ΕΧΤRΕΜΕ SPORTS PERTOULI BAKES N’BARS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΣΣΟΣ ΚΩΤΗΣ ΚΑΠΗΛΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ CUPS NINE ΣΕΣΟΥΛΑ THE LOVE SHAKE ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΡΕΤΟΥΣ THE GAME CAFE ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ UNIQUE HAIR STUDIO FACTORY CAFE L’AUTRE CREPE ΚΟΥΡΕΙΟ ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ επίσης για την βοήθεια της ακαδημίες της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΥΡΓΟΥ και ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

Back to top button
Close
Close