Idees Sports

Επιτέλους.. ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων οι οποίες φαίνεται να ανακούφισαν τους ιθύνοντες της ΠΑΕ .Τώρα για ποιο λόγο και τελικά ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την καθυστέρηση καθώς η απόφαση για την αλλαγή τερέν δεν πάρθηκε στο τέλος της περασμένης σαιζόν σίγουρα προξενεί ερωτητικά.Το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παίξει ούτε ένα, φιλικό παιχνίδι σε αυτήν την προετοιμασία, στο δημοτικό στάδιο και πότε οι παίκτες θα βρουν τα πατήματα τους, στο νέο τερέν, σε αναμονή  του πρωταθλήματος θα πρέπει να απασχολεί μάλλον μόνο την τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης ο πρόεδρος δήλωσε : “Σύμφωνα με τον εργολάβο που έχει αναλάβει θέλει περίπου δέκα μέρες για την κατασκευή του και άλλες δεκαπέντε μέρες για να ριζώσει το χόρτο, συνολικά 25 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου”.

Δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Αϊβάζογλου

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Αϊβάζογλου

Publiée par Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ sur Jeudi 12 septembre 2019

Back to top button
Close
Close