Idees Sports

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση για τους δρομείς των Τρικάλων μετά από περίπου τέσσερις μήνες λόγω του κορονοϊού !

Και η αρχή έγινε με έναν από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες που διεξάγονται στη χώρας μας . Αναφερόμαστε φυσικά στο Olympus Mythical Trail  (OMT) , έναν αγώνα 106 χιλιόμετρων στο βουνό των Θεών , με 6.840 μέτρα θετικής υψομετρικής και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής να φτάνει τα 2911 μέτρα ! Στα παραπάνω νούμερα αν προσθέσουμε τις απρόβλεπτες συνθήκες που περιλαμβάνουν εξοντωτική ζέστη, ξαφνικές καταιγίδες, ανέμους αλλά και κρύο στις κορυφές του βουνού  έχουμε έναν αγώνα που οδηγεί τους συμμετέχοντες στα όρια τους. Στην φετινή  διοργάνωση πήραν εκκίνηση  περίπου 180 αθλητές από 14 χώρες  και από αυτούς κατάφεραν να τερματίσουν 120 αθλητές .

13ος γενικής ο Δημήτρης Κόρακας !

Ανάμεσα λοιπόν στους τερματίσαντες δρομείς και δύο μέλη του Συλλόγου μας . Ο Δημήτρης Κόρακας και ο Βασίλης Γαλάνης δεν επηρεάστηκαν από την τετράμηνη αγωνιστική απραξία , κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να τερματίσουν μέσα στο προβλεπόμενο όριο των 30 ωρών !

Μάλιστα ο Δημήτρης Κόρακας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς τερμάτισε στην 13η θέση γενικής σε 19:15:42 ανάμεσα στους κορυφαίους δρομείς υπεραποστάσεων της χώρας μας !

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Βασίλη Γαλάνη που τερμάτισε για 2η φορά στον συγκεκριμένο αγώνα . Ολοκλήρωσε την διαδρομή στην 91η θέση και σε χρόνο 27:40:54 !

Τους αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους!Καλή ξεκούραση και Καλή αποκατάσταση παιδιά!

Να αναφέρουμε ότι το Σαββατοκύριακo στον Όλυμπο βρέθηκαν και τα μέλη μας Αχιλλέας Χριστάνας (1ος νικητής στο Mythical το 2012) και ο Γιάννης Πατσιατζής που έχει τερματίσει και αυτός σε προηγούμενες διοργανώσεις  του Mythical!

Back to top button
Close
Close