Travel

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε στην «Ριβιέρα της Ηπείρου»

Ακούς συχνά να τη λένε η «Ριβιέρα της Ηπείρου» και ίσως όχι άδικα! Πάργα και Σύβοτα είναι δυο μέρη που είναι αλληλένδετος προορισμός. Η Πάργα θα σε κερδίσει σίγουρα επειδή είναι τόσο γραφική που θυμίζει νησί αλλά τα Σύβοτα θα σου κλέψουν την καρδιά με τις υπέροχες παραλίες και τα νησάκια τους.

 

Πώς θα παω;

Η Πάργα είναι περίπου 42ο χλμ μακριά από την Αθήνα, αυτό σημαίνει πως το ταξίδι με αυτοκίνητο είναι περίπου πεντέμιση ώρες. Μισή ώρα αργότερα έχεις φτάσει και στα Σύβοτα! Για όσους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όμως, και θα λέγαμε είναι πιο τύχεροι το ταξίδι διαρκεί μόλις 3,5 ώρες.

Πού θα μείνω;

suite-08-930x620

Το Parga Beach Resort  είναι ένα από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια resort στην Πάργα, το οποίο αποτελείται από νεοκλασσικά βενετσιάνικα μπάνγκαλοους, περιτρυγιρισμένα από ελαιόδεντρα 350 ετών και έναν μοναδικής ομορφιάς κήπο με πάνω από 500 φυτά. Δεν είναι υπέροχο; Φυσικά, η πόλη της Πάργας απέχει μόλις λίγα λεπτά, όπου μπορείτε να κάνετε ένα περίπατο. Η Πάργα θα σας ανταμοίψει με τα υπέροχα σοκάκια της, την μοναδική νεοκλασσική αρχιτεκτονική της και το επιβλητικό Eνετικό Κάστρο.

Πού θα πάω για μπάνιο; 

par2

Αν είσαι της άποψης ότι ωραίες παραλίες βρίσκεις αποκλειστικά και μόνο σε νησί ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Το Σαρακήνικο είναι 12 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και τα πεντακάθαρα νερά θα σε κερδίσουν με τη πρώτη βουτιά. Είναι οργανωμένη ενώ αν θέλεις να συνεχίσεις το μεσημέρι σου μπορείς να μεταφερθείς στα μαγαζιά που βρίσκονται από πάνω για φαγητό. Το Καραβοστάσι από την άλλη είναι από τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής. Το μαγευτικό τοπίο συμπληρώνουν οι πράσινοι λόφοι στις άκρες της παραλίας. Αν πάλι αναζητάς την περιπέτεια τότε δοκίμασε το rafting στον Αχέροντα.

Πού θα φάω;

13166123_1737687506454213_8068316384026172130_n

Η μέρα σου ξεκινάει από νωρίς στον «Αχιλλέα»! Χωριάτικες, κουλουράκια, κριτσίνια, νόστιμα κρουασάν, τυρόψωμο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς θα το βρεις εδώ. Τα φρέσκα υλικά και το χειροποίητο φύλλο δένουν αρμονικά δημιουργώντας τοπικές και ελληνικές αυθεντικές γεύσεις. Σου έλειψε το μαμαδίστικο φαγητό; Το «Καντούνι» σε περιμένει αν φυσικά είσαι τυχερή και βρεις άδειο τραπέζι θα είναι θαύμα αφού κυριολεκτικά γίνεται χαμός. Αν όμως τα καταφέρεις τότε όχι μόνο θα απολαύσεις υπέροχο αλλά και υγιεινό φαγητό! Αν λατρεύεις την Ιταλική Κουζίνα τότε ο Oscar θα φτιάξει για εσένα πίτσα με την παραδοσιακή ιταλική λεπτή ζύμη ή μια πεντανόστιμη καρμπονάρα που σίγουρα θα θέλεις να ζητήσεις από τον σεφ τη συνταγή. Στο τέλος, το γλυκάκι σε κερδίζει από τη πρώτη μπουκιά!

Τι θα πάρω μαζί; 

20-10-17_11398006216

Το μαγιό σου πρώτο και πιο σημαντικό! Επειδή οι μέρες προς το τέλος του καλοκαιριού δυστυχώς πλησιάζουν καλύτερα να επιλέξεις ένα μπικίνι φλοράλ τριγωνάκι από την Erka Mare  ώστε να μαυρίσεις όσο περισσότερο γίνεται. Και μη ξεχνάς αφού έχουμε ακόμα εκπτώσεις το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις με -30%. Δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα;

Capture

Η φροντίδα POSTHELIOS της La Roche – Posay προσφέρει εντατική περιποίηση στο δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο. Έχει διακριτικό άρωμα & δροσερή υφή gel που εφαρμόζεται εύκολα. To ενυδατικό δροσιστικό gel με 76% περιεκτικότητα σε φυσικό, καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών. Το POSTHELIOS Hydra Gel με aloe vera είναι κατάλληλο για την αφυδάτωση ή τις κοκκινίλες που εμφανίζονται πολύ συχνά μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο αφού χαρίζει αίσθηση δροσιάς σε πρόσωπο και σώμα.

Capture

Φέρε το καλοκαίρι στην Πάργα επιλέγοντας κοσμήματα με κοχύλια. Και που θα τα βρεις; το κατάστημα Wyou στο Νέο Ψυχικό που πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε η νέα συλλογή κοσμημάτων COCO FICO της fashion blogger Κορίνας Βρούσια σε συμεργασία με τα κοσμήματα Lifelikes. Δεκάδες χρυσά κοχύλια να πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή κοσμημάτων COCO FICO που θα βρεις στη διεύθυνση Στρατήγη & Ψυχάρη 1 στο Νεο Ψυχικό.

Capture

Την ιδιαίτερη ομορφιά της Πάργας θα την αποτυπώσεις με τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σου με τις  4 κάμερες του Huawei Mate 10 Lite. Τράβηξε υπέροχες φωτογραφίες αλλά και εκπληκτικά βίντεο που θα δείχνεις στους φίλους σου όταν σε ρωτάνε πως πέρασες. Πώς άλλωστε θα τους πείσεις αλλιώς να επισκεφθούν και εκείνοι την Πάργα; Μάλιστα, αν σκέφτεσαι ήδη την επόμενη φωτογραφία που θέλεις να να μπει Profile Picture στα social media μη παραλείψεις να δοκιμάσεις τη τελευταία τεχνολογία που προσδιορίζει ξανά το σημείο εστίασης και αφού βγάλεις τη φωτογραφία μπορείς να επιλέξεις εσύ το εφέ bokeh που επιθυμείς!

 

Back to top button
Close
Close