Travel

”Γνωρίστε την Ελλάδα” από τη δημοσιογράφο Χρύσα Ξάνθη

Η ιστοσελίδα  πανελλήνιας εμβέλειας gnoristetinellada.gr δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2017 από την Τρικαλινή  δημοσιογράφο, Χρύσα Ξάνθη, φιλοδοξώντας  να αποκωδικοποιήσει το DNA της Ελλάδας.

Ο εν λόγω ιστότοπος αποτελεί μία καινοτομία καθότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στον ελληνικό χώρο. Συνδυάζει ιστορικά στοιχεία, πανέμορφα τοπία και οδοιπορικά. Εντρυφά στη «καρδιά» του κάθε τόπου, αναδεικνύοντας τα ήθη & έθιμα, τις ομορφιές και άλλα σημαντικά στοιχεία που αφορούν θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο. Παράλληλα, προβάλλει το Πολιτισμό σε όλες τις μορφές του.Όποιος ψάχνει για ποιο λόγο να επισκεφθεί την Ελλάδα, σίγουρα σε εμάς θα βρει τις απαντήσεις. Επίσης, λειτουργεί ενημερωτικά για τις εξελίξεις και τα νέα στο τουριστικό επιχειρείν και όχι μόνο, ενώ προβάλλει πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί και καταξιωθεί σε κάποιο τομέα με τη μορφή συνεντεύξεων και αφιερωμάτων.

Τέλος, να σημειωθεί ακόμη ότι η ιστοσελίδα ξεκίνησε τη λειτουργία της με τη φιλική συνδρομή ορισμένων αρθρογράφων – δημοσιογράφων ενώ αποκτάει ολοένα και περισσότερο έδαφος σύμφωνα με τις μετρήσεις της Google Analytics.

Back to top button
Close
Close