Idees Sports

Απίστευτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Κατατρόπωσε 2-0 σετ τον Φέντερερ και πέρασε στον τελικό των ATP Finals

Ο Έλληνας τενίστας ήταν απλά μαγικός. Έκανε τα πάντα σωστά, δεν άφησε περιθώριο στον μεγάλο αντίπαλό του για το παραμικρό και πανηγύρισε πανάξια την πρόκρισή του στον αυριανό τελικό!

Τον αντίπαλό του θα τον μάθει σήμερα, Σάββατο 16/11, γύρω στα μεσάνυχτα, μετά την αναμέτρηση του Αυστριακού Ντόμινικ Τιμ με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Όποιος κι αν είναι, πάντως, ο Τσιτσιπάς δείχνει να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του, οπότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Να σημειωθεί ότι τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά παρακολούθησε από κοντά και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρέθηκε στις κερκίδες της O2 Arena του Λονδίνου.

Ο άσος που έδωσε τη νίκη στον Στέφανο Τσιτσιπά:

https://twitter.com/i/status/1195738684559167495

Λίγο μετά τον νικητήριο πόντο:

Διαβάστε πώς περιέγραψε τον μεγάλο ημιτελικό Τσιτσιπά-Φέντερερ το iefimerida
Τσιτσιπάς-Φέντερερ 2-0 σετ (6-3, 6-4): Ο Στέφανος είναι στον τελικό! Πήρε το γκέιμ αν και έχανε με 15-40, κατέκτησε το σετ και τη νίκη απέναντι στον Φέντερερ και αύριο θα παλέψει για το τρόπαιο των ATP Finals!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 5-4 γκέιμ: Ο Ελβετός κράτησε το σερβίς του και μείωσε σε 5-4 γκέιμ στο δεύτερο σετ. Τώρα ο Στέφανος σερβίρει για τη νίκη!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 5-3 γκέιμ: Ο Έλληνας τενίστας πήρε το γκέιμ, έκανε το 5-3 και πλέον θέλει άλλο ένα για να περάσει στον τελικό των ATP Finals!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 4-3 γκέιμ: Ο Ελβετός κράτησε επίσης το σερβίς του και μειώνει σε 4-3. Κρίσιμο το επόμενο γκέιμ.

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 4-2 γκέιμ: Κράτησε το σερβίς του ο Στέφανος και πλέον προηγείται με 4-2!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 3-2 γκέιμ: Νέο μπρέικ από τον Στέφανο, το δεύτερο σε αυτό το σετ! Μπροστά με 3-2 γκέιμ ο Έλληνας τενίστας και σερβίρει!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 2-2 γκέιμ: Ο Ελβετός απαντά με μπρέικ στο μπρέικ του Τσιτσιπά και ισοφαρίζει σε 2-2 γκέιμ. Μάλιστα, το πανηγύρισε έξαλλα!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 2-1 γκέιμ: Μπρέικ από τον Στέφανο! Προηγείται πια με 2-1 γκέιμ στο 2ο σετ, έχοντας πάρει και το πρώτο!

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 1-1 γκέιμ: Κράτησε άνετα το σερβίς του ο Έλληνας τενίστας, 1-1 γκέιμ.

2ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0 σετ, 0-1 γκέιμ: Φουριόζος μπήκε ο Ελβετός στο δεύτερο σετ, κατακτώντας άνετα το πρώτο γκέιμ.

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 6-3: Παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 0-30 και 30-40, ο Στέφανος γύρισε και αυτό το γκέιμ-θρίλερ (πάνω από 13 λεπτά διήρκεσε!) και πήρε το πρώτο σετ!

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 5-3: Ο Ελβετός μειώνει εύκολα σε 5-3, αλλά τώρα ο Στέφανος σερβίρει για να πάρει το πρώτο σετ.

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 5-2: Απίστευτο comeback από τον Στέφανο! Εχανε 0-40, αλλά κατάφερε να πάρει το γκέιμ!

Και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανάμεσα στους θεατές που παρακολουθούν τη μεγάλη αναμέτρηση!

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 4-2: Χάνοντας δύο πόντους, ο Φέντερερ μειώνει σε 4-2 γκέιμ στο πρώτο σετ.

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 4-1: Ο Ελβετός πίεσε αρκετά τον Στέφανο, έφτασε στο 40-40, αλλά ο Έλληνας τενίστας βρήκε τη λύση και πλέον προηγείται με 4-1 γκέιμ.

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 3-1: Ο Ελβετός μείωσε σε 3-1 γκέιμ, χωρίς να χάσει πόντο.

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Τσιτσιπά, που κατέκτησε και το τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγείται με 3-0!

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 2-0:Στο δεύτερο γκέιμ του πρώτου σετ, στο σερβίς του Φέντερερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ δυνατός και έκανε το μπρέικ, προηγούμενος 2-0!

1ο σετ, Τσιτσιπάς-Φέντερερ 1-0: Στο πρώτο γκέιμ, στο σερβίς του Στέφανου, έγινε μάχη, με τον Έλληνα τενίστα τελικά να το κατακτά και να προηγείται με 1-0.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/apisteytos-o-stefanos-tsitsipas-katatropose-2-0-set-ton-fenterer-kai-perase-ston-teliko-ton

Back to top button
Close
Close