Fashion

Αναζητώντας τις αξίες της νέας δεκαετίας

Μια ολοκαίνουργια δεκαετία ανοίγεται μπροστά μας, αποτελώντας το έναυσμα μιας νέας εκκίνησης. Επικεντρωμένης σε νέα αξίες, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από την ποιότητα, την ευσυνείδητη κατανάλωση, την αειφορία. Τη διαφορετικότητα, το σεβασμό του ατόμου και του περιβάλλοντος. Τη διατήρηση της ατομικότητας, την ενίσχυση της τοπικής βιοτεχνίας και της κληρονομιάς κάθε χώρας.

Και καθώς οι νέες αυτές αξίες θα αποτελέσουν τον κεντρικό άξονα της νέας δεκαετίας οι προτεραιότητες της ζωής μας είναι βέβαιο πως θα αλλάξουν. Όπως, δοκιμάζοντας να ελαττώσουμε τη χρήση του πλαστικού αφήνοντας χώρο για νέες συνήθειες που θα έρθουν να προστεθούν – εκεί που για χρόνια είχαν εδραιωθεί άλλες. Συνήθειες που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης πραγματικότητας. Μια προοδευτική τάση για όσα μας αφορούν: τη μόδα, τη διατροφή, την οικολογία.

Ξεκινώντας με ενθουσιασμό αυτό το ταξίδι. Στοχεύοντας σε νέες αξίες που περιστρέφονται γύρω από την ηθική και τη βιωσιμότητα. Μεθοδεύοντας την αλλαγή στη γενικότερη αντίληψη. Η οποία υποδεικνύει το: “αγοράστε λιγότερο, ποντάροντας στην ποιότητα. Συγκεντρώνοντας την προσοχή μας γύρω από basic επιλογές, ακολουθώντας beauty brands και trends που διαθέτουν πράσινη συνείδηση.

Επιλογές που σηματοδοτούν τον ερχομό μιας εποχής όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη Γη.

Φαίη Γκαϊνά

thestylin.com

 

Back to top button
Close
Close