Idees Sports

Αναζητείται Ράμπο και ψυχολόγος για τον πάγκο των Τρικάλων

Τελικά αποδείχτηκε η πιο κακή επιλογή της τωρινής διοίκησης εάν και αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις είχαν επισημάνει τις αρνητικές ιδιαιτερότητες του ξένου τεχνικού.Έτσι λοιπόν για πολλούς και διαφόρους λόγους ο Μίλος Κόστιτς ήταν αδύνατο να σταθεί με αξιώσεις στον πάγκο του ΑΟΤ. Έαν και δεν είναι ο μόνος φταίχτης αφού ίσως το  μεγαλύτερο μερίδιο, αναλογεί στους παίκτες και κυρίως στους αμυντικούς, ο προπονητής των Τρικάλων από χθες έκλεισε ως παρένθεση τον κύκλο του στην Τρικαλινή ομάδα .

Το ποιος θα έρθει είναι άγνωστο αφού ιδιαίτερη προθυμία σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει από προπονητές οπότε αναζητείται υπηρεσιακή λύση για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος…και μάλιστα λύση κομάντο καθώς τουλάχιστον τεχνικά θα είναι δύσκολο να εμφυσήσει την τακτική του στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, ο νέος προπονητής ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει ικανότητες ράμπο και πτυχίο ψυχαναλυτή για να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των παικτών .

Η επιλογή του Κόστιτς λοιπόν αποδείχθηκε μεγάλο λάθος καθώς δεν γνώριζε την  κατηγορία, ούτε τους αντιπάλους και έκανε λάθη αλλάζοντας συνεχώς 11αδες, παίκτες και γενικά η ομάδα δεν πήρε κάτι καλύτερο από τον Σλοβένο και έμεινε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Με τον Κόστιτς στον πάγκο, τα Τρίκαλα είχαν έναν άσχημο απολογισμό με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, δηλαδή συγκέντρωσαν 12 μόλις βαθμούς σε 11 αγώνες.

Back to top button
Close
Close