Idees Sports

Έστριψε δια του αρραβώνος ο Μπαταγιάννης …..εντελώς ξαφνικά απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΤ

Σαν ….βόμβα έρχεται να πέσει στο στρατόπεδο του ΑΟ Τρίκαλα η δήλωση απόσυρσης ενδιαφέροντος του Τρικαλινού επιχειρηματία κ.  Μπαταγιάνη για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ

Ως γνωστό μόλις πριν από 3 ημέρες το σενάριο της αλλαγής επιβεβαίωσε και ο  Χρήστος Γιαλιάς , τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από την πόλη και την ομάδα.  Οι δύο άνδρες τα είχαν βρει και στη συμφωνία  για το χρονοδιάγραμμα , όμως σήμερα- για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους- ο κ Μπαταγιάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: « Η απόφαση μου  είναι οριστική…. και δηλώνω ότι για προσωπικούς λόγους αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα από τον Χρηστο Γιαλιά.Δηλώνω δε ότι όποιες και αν είναι οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση, θα είμαι πάντα κοντά και όπως έπραξα και φέτος , έτσι και στη νέα σεζόν η επιχείρηση μου  θα διαθέσει χορηγία στην ομάδα ύψους 30.000 ευρώ».

Χαρακτηριστικό είναι πάντως και το γεγονός ότι σήμερα 26/5 ο Γιαλιάς έφτασε στην πόλη των Τρικάλων για να ρυθμίσει τις τρέχουσες  οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων για το τέλος του πρωταθλήματος .

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην συνέντευξη τύπου του Γιαλιά 

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του δημοτικού σταδίου Τρικάλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Θα προχωρήσει σε ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα, ώστε οι φίλαθλοι του ΑΟΤ με υπεύθυνο τρόπο να μάθουν όσο γίνονται για την αγαπημένη τους ομάδα.

Back to top button
Close
Close