Lifestyle news

Αγκαλιά με τον οιωνεί πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιώργο Βαρδινογιάννη, Στάνκογλου, Τσορτέκης, Μπισμπίκης, Κόρα Καρβούνη (φωτό)

Ο Γιάννης Στάνκογλου και οι ηθοποιοί του «Αυτή η Νύχτα Μένει» ποζάρουν αγκαλιά με τον «καπετάνιο» του Παναθηναϊκού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μεταξύ άλλων με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, την Κόρα Καρβούνη, τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Τσορτέκη.

«Captains hug» έγραψε στο post του ο Στάνκογλου, αφού ο Έλληνας επιχειρηματίας και εφοπλιστής είναι γνωστός και ως «Καπετάνιος».

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο τελευταίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ για 21 χρόνια – από τον Ιούλιο του 1979 μέχρι τον Μάιο του 2000.

Ο Στάνκογλου από πλευράς του δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης...

Back to top button