Τρίκαλα

Visit Meteora: Μοναδικές εικόνες και εμπειρίες από τα Μετέωρα στην Ισπανική ΤV

Ολοκληρωθήκαν με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες τα τηλεοπτικά γυρίσματα στα Μετέωρα για τη δημοφιλή εκπομπή «Planeta Calleja» της Ισπανικής τηλεόρασης.

Στο Visit Meteora ανατέθηκε από την παραγωγή του καναλιού η διοργάνωση δραστηριοτήτων στη φύση των Μετεώρων αλλά και γαστρονομικών εμπειριών, για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής.

Η πρώτη ημέρα γυρισμάτων περιελάμβανε περιήγηση στα μονοπάτια των Μετεώρων, Ξενάγηση στην Ισπανική γλώσσα στην Ιερά Μονή Βαρλααμ, ενώ το απόγευμα παρουσιάστηκε ένα γαστρονομικό event στο Καστράκι σε σημείο με εκπληκτική θέα.

Παρουσιάστηκε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στη φύση, με σύνθεση αυθεντικών υλικών μαγειρεμένων στη φροντίδα του χαλκού, του μαντεμιού και του πηλού, δουλεύοντας με τη δύναμη της φωτιάς, με παραδοσιακές συνταγές και γευσιγνωσία τοπικών οίνων.

Το επόμενο πρωί διοργανώθηκε η ανάβαση στη μεγάλη Αγιά, μια από τις πιο εντυπωσιακές δραστηριότητες περιπέτειας των Μετεώρων, με θέα που κόβει την ανάσα!

Είναι μια πολύ δημοφιλής εκπομπή που παρουσιάζεται ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια στην ισπανική τηλεόραση, φιλοξενεί κάθε φορά, σε σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλους, έναν διάσημο καλεσμένο. Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε ο σεφ Jordi Mas, ο κορυφαίος στην Ισπανία, βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και ένας από τους 12 σεφ με τα περισσότερα αστέρια Michelin στον κόσμο.

Η εκπομπή θα προβληθεί σε όλες της Ισπανόφωνες χώρες της Αμερικής καθώς και στα μεγαλύτερα ισπανόφωνα κανάλια του Miami και το LosAngeles των ΗΠΑ. Έχει διάρκεια 65 λεπτά περίπου και η πρώτη προβολή της γίνεται στο κανάλι 4 (cuatro) της ισπανικής τηλεόρασης, σε ώρες υψηλής τηλεθέασης, ενώ ο όμιλος Mediaset επαναπροβάλλει το επεισόδιο και σε άλλα κανάλια ιδιοκτησίας του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης καθώς και σε ψηφιακές πλατφόρμες που διαθέτει.

Η διεύθυνση της εταιρείας Visit Meteora θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τούς συνεργάτες της για τη διοργάνωση των ποιοτικών τηλεοπτικών γυρισμάτων και ειδικότερα την ομάδα του Ιορδάνη Τσενεκλίδη “Nomade etSauvage” και τον κ. Γιάννη Τσικέλη για την παροχή φιλοξενίας στο TsikeliBoutique Hotel Meteora.

Back to top button
Close
Close