Επιχειρείν

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», στα Τρίκαλα.

Ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης όπου παγκοσμίου φήμης εισηγητές και επαγγελματίες θα βρεθούν στα Τρίκαλα,  προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης. Για 2 ημέρες θα βρεθούν στα Τρίκαλα ο Global Brand Strategist, Peter Economides, ο Θεμελιωτής του Αθωνικού Management, Θοδωρής Σπηλιώτης, ο Δημήτρης Καρακούλας Leadership Expert και ο καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης.

Θα εξερευνήσεις μαζί τους τα μυστικά του Marketing, του Branding, της επιχειρηματικότητας στην  Αμερική, ενώ θα γνωρίσεις τις αρχές του Αθωνικού Μάνατζμεντ. Θα ζήσεις 12 ώρες,  με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες σε 3 ενότητες, όπου θα εξερευνήσεις νέα πεδία. Θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ερωτήματα και να ανταλλάξεις απόψεις με τους εισηγητές, ενώ  θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 35 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε  τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές στo Mουσείο Τσιτσάνη.

Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 11 θέσεις είναι διαθέσιμες.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, ηλεκτρονικά

  • Από 1/1 έως 21/2 τα εισιτήρια δεύτερης περιόδου (Regular)
  • Από 22/2 θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door)
Back to top button
Close