Γάμος - ΒάπτισηΕπιχειρείν

”The Vanbar” : Ήρθε στα Τρίκαλα και είναι η απόλυτη πρόταση για ένα επιτυχημένο πάρτι ! 

  Το μοναδικό ”The Vanbar” ήρθε στα Τρίκαλα και είναι η απόλυτη πρόταση για ένα επιτυχημένο πάρτι ! 

Ένα παλιό Volkswagen T2 αναπαλαιώνεται και μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, διατηρώντας όλα εκείνα τα κλασικά στοιχεία που αναδεικνύουν τη vintage ομορφιά του. Είναι ικανό να ταξιδέψει οπουδήποτε για να καλύψει τις ανάγκες σας και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γαμήλιο πάρτι, bachelor, βαπτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια καταστημάτων, εταιρικά events.

Το ”The VanBar” έρχεται στο χώρο σας!

Φέρνουμε το Van Bar στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας διατηρώντας την ευθύνη για την επίβλεψη και τη διαχείριση του οχήματος.

Τι περιλαμβάνει η ενοικίαση του ”The Van Bar”;

Α. Η ενοικίαση περιλαμβάνει τη μεταφορά του οχήματος από και προς τον χώρο της εκδήλωσης σας, εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή των υπηρεσιών, βασική κάβα, τη δυνατότητα δημιουργίας cocktail list (της επιλογής σας).

Β. Μπορείτε να το νοικιάσετε & χωρίς την παροχή ποτών και να χρησιμοποιήσετε δικό σας bartender & DJ.

To ”The Van Bar” είναι η ψυχή του party!

Αν θέλετε ο γάμος ή η βάπτιση σας να ξεχωρίσει, αφήνοντας στους καλεσμένους μια υπέροχη ανάμνηση, το Van Bar είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Μπορούμε να το προσαρμόσουμε σε οποιοδήποτε concept το οποίο θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις photos και τα videos των καλεσμένων σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το δικό σας ιδιαίτερο event.

 

Back to top button
Close
Close