Idees Sports

Super League 2:Αναβάλεται η πρεμιέρα για μια εβδομάδα

 

Απίθανα πράγματα μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Ζάκυνθο που πλέον θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα ως η 33η ομάδα.

Μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη η διοργανώτρια θα συνεδριάσει εκτάκτως

Advertisement

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αναβολή έναρξης Πρωταθλήματος Betsson Super League 2

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).

Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2

Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00».

Ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην Super League 2 τονίζοντας η απόφαση του Διαιτητικού για την Ζάκυνθο καθιστά αυτόματα άκυρη τόσο την κλήρωση όσο για τον διαχωρισμό των ομίλων!

Αρχικά διέρρευσε πως η 1η αγωνιστική θα γίνει κανονικά, ωστόσο, εάν συμβεί αυτό θα προκύψουν νομικά αδιέξοδα ως προς τη διενέργεια νέας κλήρωσης για τον όμιλο στον οποίο θα τοποθετηθεί η Ζάκυνθος.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button