ΕπιχειρείνΤρίκαλα

STEPS Study Lab : Η γιορτινή εκδήλωση με βιωματική μάθηση και παράσταση με θέατρο σκιών

Για το STEPS Study Lab, η φετινή χρονιά έκλεισε με ίδιο τρόπο που κύλησε…με μια γιορτή, μια μεγάλη αγκαλιά μικρών και μεγάλων, με γέλια και πειράγματα, με το δέντρο των καλοκαιρινών ευχών, face painting που πολύ το απολαύσαμε, μια υπέροχη παράσταση με θέατρο σκιών και μαριονέτες που όλοι είχαμε ρόλους (!) και νόστιμα κεράσματα για να πούμε το πιο γλυκό αντίο!

steps


Όπως τόνισε η υπεύθυνη σπουδών κ. Στέλλα Καλτσά, “για όλους εμάς στο Steps Study Lab, η γνώση μεταδίδεται καλύτερα μέσα από το παιχνίδι, τη συμμετοχή, τις ομαδικές εμπειρίες….η βιωματική μάθηση είναι σταθερή αξία!”


Το πάρκο Ματσόπουλου γέμισε από τους μαθητές και γονείς αλλά και από νέους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μεγάλωσαν την παρέα του STEPS Study Lab. H Χριστίνα Νάσια και ο Κοσμάς Παναγιώκας με το ταλέντο τους δημιούργησαν αξέχαστες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους!

Steps
Steps

 

Το STEPS Study Lab εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικής μάθησης για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και πάνω με πρωτότυπες διαδραστικές δραστηριότητες που ενισχύουν την εμπέδωση της γνώσης των Αγγλικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Κορωνίδος 18 & Αλεξάνδρας γωνία
τηλ.: 2431102623
Facebook & Instagram: Steps Study Lab

   

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close