Lifestyle newsΕπιχειρείνΤρίκαλα

Premium γαστρονομικό στην Πάργα από τον Τρικαλινό Γιώργο Μουστάκα και τα αγαπημένα του πρόσωπα στο TOROS restaurant

Πόσα πράγματα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να περάσει καλά; Για τον καθένα μας η απάντηση διαφοροποιείται σε κάποια σημεία, αλλά ένα περιποιημένο γεύμα με ένα λίγο ψαγμένο απεριτίφ μαζί με  καλή παρέα για να τα απολαύσεις, σίγουρα βρίσκεται στη λίστα σχεδόν όλων μας και όταν πρόκειται μάλιστα για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών η ακόμη και για ένα Σβκ αποκτά προστιθέμενη αξία .

Στην δική μας περίπτωση ο λόγος, αποκλειστικά για την επιχείρηση της κ.Ξανθή Παππά από την Πάργα και με άμεσους συνεργάτες τα αγαπημένα της πρόσωπα ,σε ένα οικογενειακό επαγγελματικό mood της καλοκαιρινής περιόδου,και  σε έναν από τους πιο διαδομένους τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα  στα δυτικά παράλια της με θέα το μπλέ του Ιονίου .Το restaurant TORO αποτελεί ένα από τα “στέκια” που ικανοποιεί στο έπακρο γαστρονομικά αλλά και ως θέση με φανταστική θέα την επιλογή και μπορεί να μοιραστεί με λίγους και εκλεκτούς, ακόμη και ως μυστικό ,where everybody knows your name .με αρμονική και αξιοζήλευτη σχέση στα μέλη της επιχείρησης

Στην πρώτη επαφή και στην υποδοχή, ο γνωστός για πολλούς από την παρουσία του στα κοινά του ποδοσφαίρου για δεκαετίες μετά τα ΤΕΦΑΑ  ως παίκτης και προπονητής Γιώργος Μουστάκας ,ευγενικός ,στυλάτος και εξυπηρετικός ,με καταγωγή από τον Τρικαλινό τόπο και μάλιστα από την Αγία Παρασκευή(Τζούρτζια)  Ασπροποτάμου , αποτελεί τον άνθρωπο που η γνωριμία ιδίως εάν είσαι Έλληνας αξίζει πραγματικά να τον γνωρίσεις. Πνευματώδης και διαχυτικός ,σου μεταφέρει το γίγνεσθαι της περιοχής με μια  χαρακτηριστική ενημέρωση ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του καθένα . Μέχρι εκεί όμως, καθώς για το μενού τον ρόλο, αναλαμβάνει η κ.Ξανθή μαζί με τα παλικάρια της Βασίλη και Κώστα   .Ευγενέστατα, με έφεση στις ξένες γλώσσες ,φοιτητής και μαθητής βοηθούν την οικογενειακή επιχείρηση μέχρι να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο . Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Απο εκεί και μετά ξεδιπλώνεται ο καμβάς στον οποίο απεικονίζεται το  ιδιαίτερο και μοναδικό μενού του ΣΕΦ με υφές και υλικά που δημιουργούν κάτι  ξεχωριστό στα περισσότερα πιάτα .  Το κρέας σε πρωταγωνιστικό ρόλο με ανθρώπους  που σέβονται τις πρώτες ύλες τους, που αναζητούν  και γνωρίζουν πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε κομμάτι του ζώου αλλά και τα υπόλοιπα πιάτα  που εμπνέονται από τις διεθνείς κουζίνες, δίνουν στο κρέας ,τα ψαρικά ακόμη και τα ζυμαρικά τη θέση που τους αξίζει μόνο για  καλοφαγάδες χωρίς υπερβολή..Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στη λίστα των premium κρεάτων θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας επιλογές. Rib eye, T-bone steak, Picanha, μοσχαρίσιο φιλέτο, ταλιάτα μοσχαρίσια και Tomahawk  με πρόσωπα που διαθέτουν τη τεγνωσία στα καλά κρέατα και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση των πιάτων τους. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα  νόστιμα πιάτα που βγαίνουν από την ανοικτή κουζίνα του TOROS  ταιριάζουν γάντι με τον serenity-chic εξωτερικό χώρο του εστιατορίου και το αποτέλεσμα είναι “ολιστικά” εξαιρετικό.

trikalaidees cz

Back to top button
Close
Close