Τρίκαλα

Πολιτική, επιχειρηματικότητα και μια προσωπική ζωή που δεν περνά απαρατήρητη!

 

Στη Θεσσαλία, όπου η πολιτική συχνά συναντά την επιχειρηματικότητα και οι κοινωνικές διαδρομές διασταυρώνονται με αξιοσημείωτη ευκολία, ένα δίδυμο φαίνεται πως έχει αρχίσει να τραβά τα βλέμματα. Εκείνος επιχειρηματίας, χωρισμένος, εκείνη πολιτικός, ελεύθερη. Και οι δύο Θεσσαλοί, με κοινές εξόδους και εμφανίσεις που το τελευταίο διάστημα δεν περνούν ακριβώς απαρατήρητες.

Βέβαια, η πολιτική έχει συνεδριάσεις, υποχρεώσεις, συναντήσεις, αλλά έχει και ζωή! Γιατί, όσο απαιτητική κι αν είναι η δημόσια παρουσία, κάπου πρέπει να πάει κανείς, κάπου πρέπει να διασκεδάσει, να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Και όταν οι έξοδοι γίνονται με καλή παρέα, τότε αποκτούν και ένα επιπλέον ενδιαφέρον.

Στα πολιτικά πηγαδάκια, πάντως, οι παρατηρητές έχουν αρχίσει να σχηματίζουν τα δικά τους συμπεράσματα, χωρίς κανείς να βιάζεται να βάλει ταμπέλες. Άλλωστε, η προσωπική ζωή είναι προσωπική υπόθεση, αλλά όταν δύο πρόσωπα κινούνται μαζί, είναι φυσικό να προκαλούν συζητήσεις.

Το αν πρόκειται για μια όμορφη φιλία ή κάτι που εξελίσσεται, θα το δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο είναι πως η Θεσσαλία έχει και κοινωνική ζωή πέρα από την πολιτική ατζέντα!

Back to top button