Ειδήσεις

Olonea: Η φαρμακευτική εταιρεία που κάνει άνοιγμα στα προβιοτικά και βιολογικά προϊόντα

Ξεκινώντας την πορεία της πριν από 13 χρόνια, η εταιρεία OLONEA δημιουργεί καινοτόμα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία, η προϊόντική της γκάμα εμπνέεται από τη φύση, την αγνότητα και τα χρώματά της. Για όλα της τα προϊόντα επιλέγονται κλινικά μελετημένες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετες χρωστικές και αρωματικές ουσίες και χωρίς GMO. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στο όραμά τους για την κάλυψη των αναγκών μας, στοχεύουν στην ολιστική προσέγγιση της υγείας του ανθρώπου.

Τα προβιοτικά BACTEFLORA βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της, καθώς «έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και την αξιοπιστία τους». Με σύνθημα #αγάπησετομικροβίωμασου, η OLONEA τονίζει ότι το έντερο είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αμυντικό όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σημειώνεται ότι τα προβιοτικά BACTEFLORA, με πρεσβευτή του brand τη Ζέτα Μακρυπούλια, είναι χωρίς βλαπτικά πρόσθετα και αλλεργιογόνα με σταθερότητα στην ποιότητα και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ενώ διατίθενται σε φυσικά και online φαρμακεία.

Εξάλλου, σήμερα περισσότερο από ποτέ, η εταιρεία ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά υγείας και υιοθετεί εξ ολοκλήρου πράσινη πολιτική, χρησιμοποιώντας φυσικά, βιοδιασπώμενα και ανακυκλωμένα υλικά.

 

Back to top button
Close
Close