Melissa Lab: Η πόλη μας ομορφαίνει γλυκά!

Τα ζαχαροπλαστεία “Μέλισσα” συνεχίζουν τη γλυκιά τους παράδοση με ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά των Τρικάλων. Το απόγευμα της Δευτέρας 10/11, στην Ερμού 5 (Κεντρική Πλατεία Τρικάλων), ανοίγει τις πόρτες του το Melissa Lab: το 6ο παιδί της οικογένειας “Μέλισσα”, αλλά το πρώτο με ανοιχτό εργαστήριο παραγωγής μέσα στον χώρο.
Μία επιλογή που αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευση των ζαχαροπλαστείων “Μέλισσα” στην ποιότητα, στις υψηλές προδιαγραφές και στην προσεγμένη επιλογή πρώτων υλών. Στο Melissa Lab θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου profiterole, με φρεσκοψημένα choux (με γέμιση κρέμα patisserie ή παγωτό), να επιλέξεις σοκολάτα (Bitter, Γάλακτος, Λευκή, Καραμέλα, Φιστίκι κ.α.) και να το ολοκληρώσεις με χειροποίητη σαντιγί, μπισκότο, ξηρούς καρπούς και πολλές ακόμη γαρνιτούρες. Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, κάθε φορά διαφορετική.
Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε νέες προτάσεις σε ατομικά γλυκά και τούρτες, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν οι αγαπημένες κλασικές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε συνδέσει με όμορφες στιγμές. Το Melissa Lab ανοίγει την αγκαλιά του και μας εύχεται:
Cheers to sweet memories!
Ζαχαροπλαστεία “Μέλισσα” – Melissa Lab Ερμού 5, Κεντρική Πλατεία Τρικάλων
Opening: Δευτέρα απόγευμα
Σας περιμένουμε!

