Γάμος - Βάπτιση

H Paris Hilton παντρεύτηκε και το γιορτάζει με δύο πάρτι

Paris Hilton παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Carter Reum, σε μία υπέροχη τελετή στο Bel-Air. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σε μία ιδιωτική κατοικία, ενώ γιορτάζει τον γάμο του με τριήμερες εκδηλώσεις.

Η τελετή έγινε χθες Πέμπτη, σήμερα το βράδυ θα ακολουθήσει καρναβάλι στη Santa Monica και το Σάββατο θα γίνει το μεγάλο επίσημο πάρτι.

Η εκατομμυριούχος δε θα μπορούσε να φορέσει ένα μόλις νυφικό. «Λατρεύω να αλλάζω εμφανίσεις», είχε δηλώσει άλλωστε στο The Tonight Show. Ο σύζυγός της, ωστόσο, «δεν είναι τόσο απαιτητικός».

Οι παράνυμφοι Halle Hammond, Tessa Gräfin von Walderdorff (σύζυγος του αδελφού της Paris, Barron Hilton II), Whitney Davis και Farrah Aldjufrie, ντύθηκαν στα ροζ. Οι τουαλέτες τους σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εκείνες από την Alice + Olivia.

Οι νεόνυμφοι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2020 και αρραβωνιάστηκαν τον φετινό Ιανουάριο. Ο Reum της έκανε πρόταση γάμου σε ιδιωτικό νησί, λίγο μετά την πρώτη τους επέτειο.

«Είναι ο άνδρας των ονείρων μου», δήλωνε η Paris Hilton τον Ιανουάριο στο podcast The Trend Reporter with Mara. «Είναι 100% ο ένας και μοναδικός. Μιλάμε για γάμο όλη την ώρα και βρίσκουμε ονόματα για τα παιδιά μας και όλα αυτά».

«Ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου και επιτέλους να ζήσω φυσιολογικά», πρόσθεσε.

jenny.gr

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close