Τρίκαλα

H ενημερωτική και επιτυχημένη Ημερίδα του Συλλόγου Αγκαλιά Αγάπης

«Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά σε μια σύγχρονη 5G εποχή»

Μια άκρως ενημερωτική και επιτυχημένη Ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Αγκαλιά Αγάπης στο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο το απόγευμα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Κολώνας ανέλυσε τους στόχους της ημερίδας, ενώ η υπ.Δημοσίων Σχέσεων Δ.Κείου απαρίθμησε τις ετήσιες ενέργειες του Συλλόγου Αγκαλιά Αγάπης.

Το θέμα της ΗΜΕΡΊΔΑΣ ήταν: «Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά σε μια σύγχρονη 5G εποχή». Άραγε, πόσο ευτυχισμένα είναι τα παιδιά μας στην εποχή του 5G; Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά; Είναι άραγε πιο πολλά τα υπέρ ή τα κατά της ιντερνετικής αυτής εποχής; Γι’ αυτά και άλλα πολλά συζήτησαν και κατέθεσαν την υπεύθυνη και έγκριτη άποψή τους ειδικοί επί του θέματος.

Το Τρικαλινό κοινό παρακολούθησε τους ομιλητές :

-Εύη Καρκανιά, Msc  Λογοθεραπεύτρια – Λογοπεδικός, Επιστημονικός Συνεργάτης ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αγία Άννα, «Παιδιά και 5G εποχή: Πώς οι οθόνες επηρεάζουν την ανάπτυξη λόγου και ομιλίας των παιδιών;».

-π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, Πρεσβύτερος, «Νέοι και Διαδίκτυο – Ο Ρόλος της Εκκλησίας».

-Γεωργία Γκοβίνα, Ψυχολόγος Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, «Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός».

-Ευάγγελος – Βασίλειος Καταραχιάς, Αξιωματικός Ασφάλειας Τρικάλων, Αστυνόμος Α’, «Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο και Παραβατικότητα Ανηλίκων».

-Χρύσα Κίτσου, Ψυχίατρος Παιδιού – Εφήβου, «Μεγαλώνοντας με υγεία στην ψηφιακή εποχή».

-Δήμητρα Παπανδρέου, Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης ΔΙ.Π.Ε. και ΔΙ.Δ.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας, «Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή. Μύθος ή πραγματικότητα;».

Back to top button
Close
Close