Επιχειρείν

Eπιστροφή στη φύση! Εσείς δοκιμάσατε το βιολογικό χυμό της Natuevo, με aloe vera & μαστίχα Χίου;

 

Η  Μιχάλης, ο Pedro & ο Τζώνι είναι οι άνθρωποι της Natuevo! Kαλλιεργούν βιολογική αλόη βέρα, φέρνοντας μας ένα εξαιρετικό προϊόν· τον βιολογικό χυμό με αλόη βέρα, μαστίχα Χίου & λεμόνι!

Η Natuevo ξεκίνησε από το 2012, όταν η εταιρεία φύτεψε Aloe Vera Barbadensis Miller στον παλιό αμυγδαλεώνα του βιολογικού αγροκτήματος της οικογένειας Φετοκάκη στο Βασιλεώνοικο της Χίου. Κάθε μέρα από τότε καλλιεργούμε και παράγουμε με στόχο την αυτάρκεια και την αειφορία, αφήνοντας όσο το δυνατόν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, και πάντα στους ρυθμούς της φυσικής εξέλιξης.

Ο χυμός αλόης της NATUEVO είναι κατ’ αρχήν βιολογικός και χειροποίητος, δικής μας καλλιέργειας και παράγεται κάθε εβδομάδα φρέσκος σε μικρή κλίμακα. Οι στόχοι της συνταγής είναι:

-να σας προσφέρει τη φυσική αίσθηση της γέλης της αλόης.

-να κάνει πιο φιλική, την… ιδιαίτερη γεύση της αλόης με την προσθήκη του λεμονιού και της μαστίχας

-να μην περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά. Το λεμόνι χαμηλώνει το ph του μίγματος, καθιστώντας το πιο ασφαλές στη συντήρηση του. Η χαμηλή παστερίωση  (75°) εγγυάται τη διατήρηση όλων των θεραπευτικών συστατικών της αλόης για 60 μέρες μειώνοντας το μικροβιακό φορτίο και τους αλλοιογόνους μικροργανισμούς.

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες του χυμού της αλόης… είναι πολλές. Η κύρια όμως είναι τα πεπτικά ένζυμα που περιέχει, τα οποία αναπλάθουν τα κύτταρα του στομάχου και του εντέρου, ότι κάνει και στο δέρμα μας δηλαδή. Το αποτέλεσμα είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού και η σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος γενικότερα, βασική προϋπόθεση για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Πίνετε καθημερινά 50ml χυμό αλόης πριν το πρωινό γεύμα είτε ως έχει είτε αραιωμένο σε νερό ή χυμό φρούτων. Αν η κατανάλωση του χυμού συνδυάζεται με φάρμακα, η δοσολογία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος της θεραπείας. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η συμβουλή γιατρού. Δεν συνιστάται η κατανάλωση από εγκύους, θηλάζουσες και παιδιά κάτω των 12 ετών. Οι ευεργετικές ιδιότητες της αλόης ωφελούν τον οργανισμό περισσότερο όταν συνδυάζονται με ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής.

​Στα Τρίκαλα θα το βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα Φύσις Έργον, στην οδό Γαριβάλδη 14

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close