Τρίκαλα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 από τα Τρίκαλα έως την Καλαμπάκα

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρικάλων, στη χιλιομετρική θέση 112+000, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Καλαμπάκας, στη χιλιομετρική θέση 136+300.

Advertisement

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 23 Οκτωβρίου 2026, στο πλαίσιο των ετήσιων εργασιών τακτικής συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου. Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται αμφίπλευρα, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου.

Μεταξύ των προβλεπόμενων μέτρων περιλαμβάνονται αποκλεισμοί της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με μέγιστο μήκος κατάληψης τα 4.000 μέτρα. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα πραγματοποιούνται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Παράλληλα, καθ’ όλο το 24ωρο είναι δυνατό να πραγματοποιούνται περιορισμοί στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, σε λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, καθώς και σε ράμπες εισόδου και εξόδου κόμβων. Προβλέπονται επίσης κινητές σημάνσεις και εργασίες σε κόμβους, παράδρομους, διαβάσεις, χώρους στάθμευσης και Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία όπου εκτελούνται εργασίες.

Αν θέλεις, μπορώ να το κάνω και πιο “ειδησεογραφικό” ύφος, σαν ρεπορτάζ για τοπικό site/εφημερίδα, με πιο δυνατό τίτλο και υπότιτλο.

Back to top button