Τρίκαλα

Γιώργος Ηλιάδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής – Θα διεκδικήσω ξανά τον Δήμο Τρικκαίων»

Ξεκάθαρο μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης, μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Με λόγο άμεσο και χωρίς περιστροφές, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος τόνισε πως η προτεραιότητά του παραμένει η αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Τρικκαίων, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι να διεκδικήσει εκ νέου τη δημοτική αρχή, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δυναμική της παράταξής του.

«Έχουμε μια φοβερή δημοτική ομάδα και θέλω να είμαι εκεί 100%», ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η μάχη για τον Δήμο Τρικκαίων έχει ήδη ξεκινήσει σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Η δήλωση Ηλιάδη έρχεται σε μια περίοδο όπου τα σενάρια και οι πολιτικές ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν, όμως ο ίδιος επιλέγει να κρατήσει σταθερή πορεία με επίκεντρο την τοπική κοινωνία, τα προβλήματα της καθημερινότητας και την επόμενη ημέρα για τα Τρίκαλα.

Αλεξάνδρα Τάμπου

Back to top button