Lifestyle news
Σοκάρουν αποκαλύψεις για γνωστό ποδοσφαιριστή: «Με μετέτρεψε σε σεξουαλική του σκλάβα» (pics)

Δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση με τη Βάσκο ντα Γκάμα, ο Ντιμίτρι Παγιέ βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρής δικαστικής υπόθεσης στη Βραζιλία, μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του για σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική βία.Ο πρώην διεθνής Γάλλος άσος, με θητεία σε Γουέστ Χαμ, Μαρσέιγ, Ναντ και Σεντ Ετιέν, αντί να απολαμβάνει την απόσυρσή του στη Μασσαλία, καλείται να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για φρικιαστική ενδοοικογενειακή βία, μετά από μήνυση που κατέθεσε η δικηγόρος Λαρίσα Φεράρ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe», η νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραζιλία. Ο Παγιέ κατηγορείται για «σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική βία», με τα φερόμενα περιστατικά να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Αυγούστου 2024 και Μαρτίου 2025.
Η Λαρίσα Φεράρι κατέθεσε στις αρχές ένα ανατριχιαστικό έγγραφο 17 σελίδων με τίτλο «Από μαζορέτα σε σκλάβα, η αρχή όλων», στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον εφιάλτη που ισχυρίζεται ότι βίωσε. Υποστηρίζει ότι ο Παγιέ εκμεταλλεύτηκε τη συναισθηματική της ευαλωτότητα για να την υποβάλει σε «εξευτελιστικές σεξουαλικές πράξεις».