Idees Sports

Ασημένιο μετάλλιο για μαθητή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης

Σημαντική διάκριση κατέκτησε ο μαθητής της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, Ανδρέας Κλημενώβ, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου για το σχολικό έτος 2025-2026.

Ο μαθητής αγωνίστηκε στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, στην κατηγορία των 97 κιλών, κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Advertisement

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Με ιδιαίτερη χαρά, συγχαίρουμε τον μαθητή της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, Ανδρέα Κλημενώβ, για τη σπουδαία επιτυχία του στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου για το σχολικό έτος 2025-2026.

Ο μαθητής αγωνίστηκε στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, στην κατηγορία των 97 κιλών, και κατέκτησε τη 2η θέση, το αργυρό μετάλλιο.

Η σημαντική αυτή διάκριση γεμίζει χαρά και περηφάνια τη σχολική μας κοινότητα, καθώς ο μαθητής μας κατορθώνει να συνδυάζει την εκπαιδευτική διαδικασία, την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας και την επίτευξη υψηλών στόχων στον αθλητισμό.

Αποτελεί παράδειγμα θέλησης, προσπάθειας και επιμονής.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων συγχαίρουν θερμά τον μαθητή και του εύχονται ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

Η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Στυλιανή Παπαπολυζοπούλου

Διαβάστε επίσης...

Back to top button