Τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη επιθεώρησαν Σερέτης και Καραλαριώτου

Επίσκεψη στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας Πανεπιστημιακό και Γενικό προκειμένου να επιθεωρήσουν τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης μαζί με την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ρένα Καραλαριώτου.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσκεψη και στα Κέντρα Υγείας Γόννων και Αγιάς προκειμένου να ελέγξουν την πρόοδο των εργασιών των έργων ανακαίνισης που βρίσκονται σε εξέλιξη με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης RRF.
Ο κ. Φώτης Σερέτης σε δηλώσεις του στάθηκε στην σημαντικότητα των έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την παροχή υπηρεσιών για το νομό Λάρισας και ειδικότερα ανέφερε τα εξής:
«Ευχαριστώ την κ. Καραλαριώτου για την στήριξή της σε όλα όσα κάνουμε. Ξεκινάμε από το ΠΓΝΛ, επισκεφθήκαμε την καινούργια ανακαινισμένη πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής (1000 τ,μ.) καθώς και τη διαμόρφωση του χώρου που είναι να στήσουμε το νέο ψηφιακό αγγειογράφο. Όλο το έργο προέρχεται από κρατικούς πόρους, το Ταμείο Ανάκαμψης με χρονικό ορίζοντα περάτωσης τους δύο μήνες. Εν συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΓΝΛ όπου εκεί εκτελούμε έργα επίσης από κρατικούς πόρους, ανακαίνισης και ανακατασκευής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όπως και της Γυναικολογικής Κλινικής.







