Ειδήσεις

Στα νοσοκομεία της Λάρισας ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας βρέθηκε το Σάββατο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με το κυβερνητικό στέλεχος να εστιάζει στον οργασμό αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο.

 

Εκεί, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον Διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, επιθεώρησε τις εργασίες για την κατασκευή του νέου χώρου έκτασης ενός στρέμματος, για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συμπληρώνοτας πως ο προσωρινός χώρος των ΤΕΠ που δημιουργήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί το κυρίως έργο, θα μετεξελιχθεί σε ΤΕΠ για παιδιά.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο έργο, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, γιατί επ’ ευκαιρία του κάνουμε δύο σπουδαία πράγματα: Φτιάχνουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου που είχε καταστραφεί και που μας καθυστερεί μεν λίγο το έργο, αλλά θα δώσει πνοή για άλλα 15 με 20 χρόνια μπροστά και δεύτερον γιατί τον χώρο τον προσωρινών ΤΕΠ που φτιάξαμε για να λειτουργούν όσο κτίζεται το κυρίως έργο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού θα το χρησιμοποιήσουμε για να το φτιάξουμε ως ΤΕΠ παίδων ώστε να έχουμε ένα συγκεκριμένο σημείο στο νοσοκομείο όπου τα μικρά παιδιά θα έχουν προτεραιότητα στη νοσηλεία και στη θεραπεία».

Back to top button
Close
Close