Τρίκαλα

Το «Κατώγι» στα Τρίκαλα μετατρέπει κάθε Τετάρτη σε γιορτή γεύσης και μουσικής

Σε έναν από τους πιο ζωντανούς γαστρονομικούς προορισμούς των Τρικάλων, την ταβέρνα Κατώγι στα Μανάβικα, κάθε Τετάρτη στήνεται ένα ξεχωριστό σκηνικό που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τη ζωντανή διασκέδαση.

Ο χώρος γεμίζει από νωρίς, καθώς το μενού της ημέρας περιλαμβάνει γουρνοπούλα στη σούβλα και σπληνάντερο, πιάτα που έχουν καθιερωθεί ως φθινοπωρινά «best sellers», πλάι στις διαχρονικές γεύσεις που προσφέρει το κατάστημα. Στην καρδιά της γαστρονομικής εμπειρίας, ο Σάκης Παπαχρήστος, ο άνθρωπος της ψησταριάς, φροντίζει κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια και μεράκι.

Την ίδια στιγμή, η βραδιά αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα χάρη στο καλλιτεχνικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί με Τρικαλινούς μουσικούς. Ο Αχιλλέας Τσακμάκης στο μπουζούκι και ο Μιχάλης Ταμπούκας στο τραγούδι, με αναλλοίωτες φωνές, πλούσιο ρεπερτόριο και «έξτρα πενιές», προσφέρουν μια αυθεντική λαϊκή βραδιά, καλύπτοντας όλα τα γούστα της παρέας.

Ο Μπάμπης Σουφλάκης, με γνώση και αγάπη για την ελληνική φιλοξενία, εγγυάται κάθε εβδομάδα μια εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται.

Το “Κατώγι” δεν είναι απλώς μια ταβέρνα — είναι σημείο συνάντησης, γεύσης και πολιτισμού. Κάθε Τετάρτη, σας περιμένει με τη φωτιά αναμμένη και τις μουσικές στα καλύτερά τους.Γουρουνόπουλο Γάλακτος | Souvlisteri Κοκορέτσι

Back to top button
Close
Close