Τροχαίο ατύχημα το πρωί της Πέμπτης στα Τρίκαλα – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μάντρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Τρίκαλα, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μάντρα, στο ύψος του καταστήματος MERE.
Πιθανή αιτία του ατυχήματος φαίνεται να είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της υγρασίας που επικρατούσε τις πρωινές ώρες, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση των αιτιών του συμβάντος. Η Πυροσβεστική επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου.