Γιατί έλειπαν η Ελένη Βιτάλη και ο Μπάμπης Στόκας από τη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η συναυλία – αφιέρωμα προς τιμήν του Στέλιου Καζαντζίδη.
Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» για να παρακολουθήσει σπουδαία ονόματα του χώρου να ερμηνεύουν τα τραγούδια του, με πολλούς επώνυμους να βρίσκονται στις κερκίδες. Ανάμεσά στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν: ο Αντώνης Ρέμος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χρήστος Μάστορας, η Klavdia, ο Θοδωρής Φέρρης και η Πέγκυ Ζήνα, οι οποίοι αποθεώθηκαν και έκαναν όλο το στάδιο να σείεται.
Υπήρξαν, όμως, δύο ηχηρές απουσίες από την συναυλία αυτή. Από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί πως θα πραγματοποιούνταν η συναυλία, είχαν αναγγελθεί και δύο ονόματα τα οποία τελικά δεν παρευρέθηκαν. Ο λόγος για την Ελένη Βιτάλη και τον Μπάμπη Στόκα.
Γιατί έλειπαν η Ελένη Βιτάλη και ο Μπάμπης Στόκας από τη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη
Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ήταν αφηγητής της βραδιάς, στο τέλος της συναυλίας, οι δύο καλλιτέχνες απουσίαζαν εξαιτίας μία αδιαθεσίας. Δεν αισθάνονταν καλά και, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, για να μην κολλήσουν και οι υπόλοιποι αποφάσισαν να αποχωρήσουν και το live να πραγματοποιηθεί χωρίς εκείνους.