Ο Φ. Σερέτης «αποχαιρετά» τον Νέστορα Αντωνίου – «Η απώλειά του είναι σημαντική για την πόλη της Λάρισας»

«Η απώλεια του είναι σημαντική για τον χώρο της υγείας αλλά και γενικότερα για την πόλη της Λάρισας», αναφέρει στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, αποχαιρετώντας τον Νέστορα Αντωνίου που «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: «Με βαθιά οδύνη και θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο του φίλου μου Νέστορα Αντωνίου.
Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του τα τελευταία χρόνια για θέματα που αφορούσαν την Υγειονομική μας Περιφέρεια μιας και εξάλλου ήταν εκείνος τον οποίο διαδέχθηκα στη διοίκηση της της 5ης ΥΠΕ.
Η απώλεια του είναι σημαντική για τον χώρο της υγείας αλλά και γενικότερα για την πόλη της Λάρισας γιατί τον διέκρινε πρωτίστως η αξιοπρέπεια, η ανιδιοτέλεια και η κοινωνική του προσφορά.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».