Idees Sports

Βαριά ήττα των Τρικάλων στα Μέγαρα – Όλα για την τελευταία αγωνιστική

Αναμενόμενη, αλλά εξαιρετικά βαριά ήττα υπέστησαν τα Τρίκαλα στα Μέγαρα, γνωρίζοντας την ήττα από τη Μεγαρίδα με το επιβλητικό 108-68. Η ομάδα του Νίκου Γιαπλέ δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί το ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο.

Η αναμέτρηση ουσιαστικά κρίθηκε πολύ νωρίς, καθώς η Μεγαρίδα πήρε ισχυρό προβάδισμα με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 54-26. Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση, αλλά η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη και οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν, φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

Πλέον, η προσοχή της ομάδας των Τρικάλων στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική, όπου θα δώσει τη μάχη της για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν.

Advertisement

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής, η ΧΑΝΘ εξασφάλισε θέση στα play out, καθώς με επί μέρους σκορ 31-12 επικράτησε του Εσπέρου Λαμίας με 96-83, υποβιβάζοντάς τον μαθηματικά. Την ίδια τύχη είχε και η Νήαρ Ηστ, παρά τη νίκη της με 92-75 επί του Πρωτέα Βούλας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:

30-18, 54-26, 82-49, 108-68

Οι συνθέσεις και οι σκόρερ:

ΝΕ Μεγαρίδος (Μάνταλος):
Βίκτορ 9, Γκάτζιας 8 (2), Δενδρινός 9 (1), Δ. Γερομιχαλός 16 (1), Κατσαμάκης 2, Πρωτόπαππας 3 (1), Προίσκος 14 (4), Σύλλας 2, Τσούκας 13 (2), Τόλιας 11, Κοντόπουλος 8 (2), Π. Γερομιχαλός 13 (2).

Τρίκαλα Basket (Γιαπλές):
ΜακΓκλιν 14 (4), Γκρίφιν 14 (2), Κολότσιος, Σπρίντζιος 7, Πουλιανίτης 6, Κωνσταντινίδης 9 (3), Οκεκουόγεν 6, Βαβάτσικος 9 (1), Νέσης 3 (1).

Διαιτητές:

Τηγάνης – Νάστος – Παπαδόπουλος (Ντίνος).

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην τελευταία αγωνιστική, που θα κρίνει τις τελικές θέσεις και το μέλλον των ομάδων στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button