FaceLookΕιδήσειςΕπιχειρείνΤρίκαλα

Eντυπωσιακή βραδιά γαστρονομίας στο bar-restaurant TERROIR!

Το bar-restaurant TERROIR αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό για όσους επιζητούν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία με μοναδική θέα την πόλη των Τρικάλων. 

Οι επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας ξεκίνησαν για τους πιο μυημένους στον γραφικό λόφο του Ananti Resort, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απίστευτη πανοραμική θέα προς τον Θεσσαλικό κάμπο. Καθώς βρίσκεστε στο εστιατόριο, θα αντικρίσετε έναν ευρύχωρο και κομψό χώρο με μινιμαλιστικό διακοσμητικό χαρακτήρα και γυάλινα παράθυρα που αγκαλιάζουν την περιοχή, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα προς την πόλη των Τρικάλων και επιτρέποντας στη θέα να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει. Το φυσικό φως πλημμυρίζει τον χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε έναν ρομαντικό προορισμό με τα φώτα να λάμπουν και την πόλη να διακοσμείται από τα αστέρια. Εδώ, η κουζίνα και η θέα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Gastronomy Night

To βράδυ της Πέμπτης το Terroir Bar Restaurant και ο Executive Chef του Ananti Resort & Spa, Γιάννης Γεωργίου υποδέχτηκε τον ταλαντούχο Chef του ΝΑΝΑ PRINCESS HOTEL Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη για μια μοναδική γαστρονομική βραδιά δημιουργώντας για εσάς ένα μενού Degustation. Τέτοιες μοναδικές γευστικά βραδιές θα αποτελούν πλέον θεσμό & θα διοργανώνονται μέσα στη χρονιά με τους καλύτερους chef.

Xορηγοί της βραδιάς που συνόδεψαν τα μοναδικά πιάτα, ήταν το οινοποιείο Τσιλιλής, Distillery & Estate Theopetra, με τα γευστικά κρασιά του και την κορυφαία επίγευση του Dark Cave που σφράγισε την βραδιά. Και φυσικά το νερό Δουμπιά. 

Back to top button
Close
Close