Fashion

Κόβει την ανάσα στο εντυπωσιακό catwalk του Thierry Mugler, με δερμάτινη ολόσωμη φόρμα


Στα 50 της χρόνια η Εύα Χερτζίκοβα εντυπωσιάζει με το ταμπεραμέντο της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Εύα Χερτζίκοβα είναι ένα από τα χρυσά κορίτσια του μόντελινγκ. Η καριέρα της Τσέχας καλλονής ξεκίνησε το 1989, όταν, σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα και από τότε μόνο επιτυχημένες συνεργασίες έχει.

Αυτή τη φορά, η Εύα Χερτζίκοβα ενθουσίασε τους φανατικούς -και μη- θαυμαστές της σε ένα εντυπωσιακό catwalk, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις 26 Ιανουαρίου 2023 στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η Εύα Χερτζίκοβα σε ένα εντυπωσιακό catwalk στην επίδειξη Thierry Mugler Haute Couture -Με δερμάτινο εφαρμοστό φόρεμα

Ο οίκος Mugler παρουσίασε τη νέα συλλογή του στο La Villette στο Παρίσι. Ο δημιουργικός διευθυντής Casey Cadwallader επιστράτευσε μερικά σπουδαία ονόματα από τον χώρο της μόδας, μεταξύ αυτών και η Εύα Χερτζίκοβα.


Μεταξύ των δημιουργημάτων του σχεδιαστή υπήρχαν δέρματα, δαντέλες, τολμηρά cutouts, ολόσωμες φόρμες και διαδοχικά φουσκωμένα υφάσματα που αγκάλιαζαν ιδανικά τα σώματα ενώ παράλληλα έδιναν όγκο.

Η Εύα Χερτζίκοβα πάντως περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα εντυπωσιακό κομμάτι, μια στενή μαύρη δερμάτινη ολόσωμη φόρμα, η οποία αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο σώμα της.

Back to top button
Close
Close