FaceLookIdees SportsΤρίκαλα

Περιχαρής πατέρας και γιός, στον τερματισμό, των 42195χλμ

Ο μαραθώνιος αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε δρομέα . Η επιτυχής διάνυση αυτής της ιστορικής απόστασης των 42.195 χιλιομέτρων, προσελκύει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες  Η συμμετοχή έστω μία φορά σε έναν μαραθώνιο, αποτελεί για πολλούς στόχο ζωής – ανεξαρτήτως του πόσο γρήγορα μπορούν να φτάσουν στο τέρμα. Το να βρίσκεσαι εκεί όπου υπάρχει η δράση, είναι το παν! ωστόσο, για το 95% των υποψηφίων, η διάλυση 42.195 χιλιομέτρων δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 2 ώρες.

Για άλλους, αυτή η ευθύνη και η πρόκληση αποτελούν ένα κάλεσμα, αλλά και ένα είδος υποχρέωσης. Κάπως έτσι εστιάζοντας το ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο, τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά ,σε δυο επιχειρηματίες οι οποίοι πέρα από το dna, συνδέονται και με κοινά, τόσο επιχειρηματικά ενδιαφέροντα όσο και αθλητικά .

Παύλος και Μιχάλης Σταυράκης, πατέρας και γιος ,μαζί στην ζωή μαζί στο επάγγελμα και πλέον και στον αθλητισμό με κοινούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και με διαφορά “βιολογική” δηλαδή την ηλικία. Προετοιμασμένοι κατάλληλα με ετήσιες καταβολές προετοιμασίας, στον ελεύθερο χρόνο τους έδωσαν παρών στο μεγάλο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της Αθήνας παίρνοντας μέρος και τερματίζοντας στην  ιδιαίτερη και διασκεδαστική αθλητική οργάνωση μαραθωνίου δρόμου!

Advertisement

Διαβάστε επίσης...

Back to top button