FaceLookMUST Read

Παρουσία Τάκη Σαράντη η αλλαγή ηγεσίας στην ΣΜΥ

Επισήμως καθήκοντα από το πρωί της Τρίτης 22/3 ως διοικητής στην μια από τις δυο μεγαλύτερες στρατιωτικές  σχολές στην Ελλάδα  ανέλαβε ο Ταξίαρχος Σαράντης Τυλιγαδάς ο οποίος πήρε την θέση, του μέχρι πρότινος Διοικητή της ΣΜΥ , Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δαλάκη. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε με τις πρέπουσες τιμές το πρωί της Τρίτης στον άυλειο χώρο της σχολής  παρουσίας επισήμων και φίλων των διοικητών και ανθρώπων της ΣΜΥ’

Το ενδιαφέρον πάντως εστιάστηκε στην παρουσία του Τρικαλινού βιομηχάνου Τάκη Σαράντη ο οποίος λόγω  φιλίας τόσο με τον απερχόμενο διοικητή Κωνσταντίνο Δαλάκη όσο και με τον νέο Γενικό  Επιθεωρητή Στρατού, Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγου Νικόλαου Φλάρη , έσπευσε να τους χαιρετίσει και να ανταλλάξει ευχές. Μάλιστα αμφότεροι πριν από μερικά χρόνια είχαν συναντηθεί στην Μυτιλήνη  όπου η γνωριμία εξελίχθηκε σε φιλία.

Advertisement

Δεν παρέλειψε πάντως ως είθισται να καλωσορίσει τον νέο διοικητή της στρατιωτικής σχολής και να ευχηθεί καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε με μια εποικοδομητική θητεία ενώ χαριτολογώντας επισήμανε το κοινό στοιχείο ανάμεσα στον ίδιο και στον διοικητή επισημαίνοντας το όνομα και επίθετο Σαράντη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Back to top button