Επιχειρείν

Η Λαρισινή μπύρα ΛΟΛΑ κατακτά την αγορά της Ελλάδας -Δυναμική παρουσία και στην ho.re.ca.

Επίσημη παρουσίαση στην έκθεση HORECA  που μας πέρασε έκανε  η θεσσαλική εταιρεία Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ‘έριξε’ στην αγορά ένα από τα βασικά της  προϊόν την pilsner μπίρα Lola.Πρόκειται για μια πολύ γευστική μπίρα που φέρει τη σφραγίδα ενός εκ των κορυφαίων της ελληνικής μικροζυθοποιίας του Πολ Εμμανουηλίδη (κατάστημα Deli Beer και πρόσφατα μπίρα Asylum).Την εταιρεία ίδρυσαν πριν από τρία χρόνια οι  Λαρισαίοι επιχειρηματίες, οι Βασίλης Ζάρκος, Γιώργος Πέτρου και Νίκος Πιτσιούλης οι οποίοι έχουν συμφέροντα στον κλάδο της δια βίου κατάρτισης/ μάθησης με τον εκπαιδευτικό όμιλο “Δήμητρα” και το συμβουλευτικό κλάδο με τη εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και παροχής επιχειρηματικών συμβουλών  Bee Group, στη Λάρισα.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από τότε μέχρι σήμερα η γεύση της μπύρας τρέχει ανά το Πανελλήνιο και κατακτά γευστικά αλλά και εμπορικά, ανθρώπους και  καταστήματα…Τα αρχικά σημαίνουν Love Larissa και εμπνευστής της προσπάθειας, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και διευθυντής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Νίκος Πιτσούλης.Tην δοκιμάσαμε στην πρόσφατη έκθεση και πραγματικά μας έκανε ιδιαίτερη γευστική εντύπωση .Ο τρόπος παραγωγής, ο τόπος προέλευσης και το είδος της ζύμωσης που πραγματοποιείται κατά την παραγωγή της μπίρας είναι χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται να δημιουργούν κάτι διαφορετικό στον ουρανίσκο από τα συνηθισμένα ποτά ..Η γεύση της κάθε μπίρας είναι διαφορετική και έρχεται ως αποτέλεσμα του μοναδικού τρόπου παραγωγής της, που εξαρτάται από τη ζύμη που επιλέγεται, την αναλογία βύνης και λυκίσκου, αλλά και το χρόνο της ζύμωσης και της ωρίμανσης.

Οι συντελεστές του περιπτέρου πρόσφεραν τα μέγιστα και η ικανοποίηση ήρθε να επισφραγίσει αυτήν την προσπάθεια παρουσίασης του προϊόντος καθώς βρέθηκε σταθερά στις προτιμήσεις των επισκεπτών … Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εσωτερικός χώρος

 

Back to top button
Close
Close