Lifestyle news

Σάλος με την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα!

Την απομάκρυνση από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, μετά από τις διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι ο παρουσιαστής έχει αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η Ανακοινωση του ΑΝΤ1 

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ»,  η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

 

Διαβάστε επίσης...

Back to top button