Ειδήσεις

Πολεμικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας – Ζωγράφος: «Δεν είναι αποδεκτό, η αρρωστημένη ιδιοτέλεια ξεπερνά τα όρια της φαντασίας»

Θέση και μάλιστα σκληρή έλαβε ο γραμματέας της νομαρχιακής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Ζωγράφος, απέναντι στο ρεπορτάζ του onlarissa.gr το οποίο καταγράφει το παρασκήνιο πίσω από τις ομαδικές παραιτήσειες στη γραμματεία αγροτικού του κόμματος προ ημερών.

Παραιτήσεις που έχουν φόντο το βουλευτικό ψηφοδέλτιο και συγκεκριμένο πρόσωπο, η δράση του οποίου σε επαγγελματικό και πολιτικό επίπεδο, βρίσκει αντίθετη τη νομαρχιακή, οδηγώντας σε μετωπική σύγκρουση.

Ο κ. Ζωγράφος υποστηρίζει στο onlarissa.gr πως «καμία υποψηφιότητα δε βάζει φωτιά στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά όλα στην ώρα τους» αλλά σπεύδει να επιβεβαιώσει το ζήτημα που υφίσταται εσωκομματικά λέγοντας πως «όταν η αρρωστημένη ιδιοτέλεια ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, σε ένα δημοκρατικό, αριστερό κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι υγιές, ούτε αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές, ούτε πολιτευτές, έχουμε μόνο βουλευτές. Είναι οι μόνοι σίγουροι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εφόσον το θελήσουν.

Σε ένα κόμμα πηγαίνεις να προσφέρεις, είσαι εθελοντής. Στα άλλα κόμματα πως συμπεριφέρονταν, είναι αδιάφορο. Τώρα είναι η ώρα της προσφοράς και της υπεράσπισης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας ως την προκήρυξη την βουλευτικών. Κανέναν συμπολίτη, συμπολίτισσα, δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθένα, ο οποίος δεν πρόλαβε να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, να προβάλει την ιδιοτέλειά του.

Μάλιστα, να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, αντίθετα δημιουργεί πολιτική υγρασία…

Τώρα είναι η ώρα της προσφοράς και να συνειδητοποιήσει καλά ο καθένας σε ποιο πολιτικό χώρο πολιτικά κινείται και υπηρετεί.

Κανένας δεν αποκλείεται, αλλά όχι σε υποψηφίους πολλών ταχυτήτων. Ισότιμα και από την ίδια αφετηρία».

Το onlarissa.gr ζήτησε για λόγους δεοντολογίας σχόλιο από το θιγόμενο στέλεχος του κόμματος το οποίο «φωτογραφίζει» ο γραμματέας της νομαρχιακής, το οποίο και περιορίστηκε στο λιτό «Καληνύχτα σας…»

Απόστολος Ράιδος

Back to top button
Close
Close