MUST Read

Απο το NEFLIX το 2021 θα δούμε την ταινία που γυρίστηκε στα Τρίκαλα ««Born to Be Murdered»

Τα δικαιώματα της ταινίας «Born to Be Murdered», ενός θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, μεγάλο μέρος του οποίου γυρίστηκε στα Τρίκαλα  απέκτησε το Netflix.

Η ταινία, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία, θα κάνει πρεμιέρα το 2021

Energos politis

Η Αλίσια Βικάντερ και η Βίκι Κριμπς συμμετέχουν επίσης στην ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα το 2019 και σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο στην αγγλική γλώσσα του Ιταλού σκηνοθέτη Ferdinando Cito Filomarino.

Το σενάριο έχει γράψει ο Κέβιν Ράις. Η ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα στα Τρίκαλα  και την Ήπειρο και ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι (Ουάσινγκτον και Βικάντερ) που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα πέφτει θύμα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες.

 

21/09/2019 Όλο το καστ της ταινίας «Born Τo Βe Μurdered» βρέθηκε για 4η ημέρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί των οδών Κονδύλης και Γλάδστωνος.

Στην ταινία, όπως έχει ήδη γραφτεί, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 Τρικαλινοί ως κομπάρσοι, που έλαναν περίπου 100 ευρώ, ενώ άμα έλεγαν και καμία …κουβέντα το κασέ ανέβαινε στα 120 ευρώ.

Ωφελημένες βγήκαν και τοπικές επιχειρήσεις όπου παραχώρησαν τους χώρους τους για να γυριστούν σκηνές από την ταινία και οι οποίες έλαβαν περίπου 350 ευρώ.

Back to top button
Close
Close