Τρίκαλα

Μια από τις πιο σημαντικές επιτυχίες κατέγραψε το γραφείο δίωξης ναρκωτικών Ασφαλείας Τρικάλων

Για ακόμη μια σημαντική επιτυχία θα πρέπει να περηφανεύονται από χθες το απόγευμα οι άνδρες του γραφείου δίωξης ναρκωτικών Ασφαλείας Τρικάλων . Μάλιστα τόσο ως προς το επιχειρησιακό σκέλος όσο και προς την ποσότητα ηρωίνης η οποία Θα σπρώχνονταν στην αγορά της πόλης των Τρικάλων με ότι αυτό συνεπάγεται για την νεολαία της περιοχής μας κάνουν την σύλληψη «άξια»  ειδικής αναφοράς καθώς είχε να σημειωθεί κάτι ανάλογο από την περασμένη δεκαετία . Στο γεγονός καταγράφεται και η μεθοδευμένη αντιμετώπιση της υπόθεσης η οποία αναδεικνύει  την σοβαρότητα και την κατάρτιση των Τρικαλινων στελεχών που ασχολούνται με τον νευραλγικό χώρο των ναρκωτικών τόσο στον νόμο όσο και εκτός συνόρων. Επίσης στα θετικά καταγράφεται και η δυνατότητα ελέγχου και αποτελεσματικότητας ακόμη και σε παραμεθόριες περιοχές με υψηλό αίσθημα κινδύνου .

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου πάντως Συνελήφθη, χθες (27-10-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σουφλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών ουσιών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σουφλίου και κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -795,2- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερούνταν νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Back to top button
Close
Close