Ειδήσεις

Ο Κώστας Γκαβογιάννης υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας.

Με το «δεξί» ο Κώστας Γκαβογιάννης την 1η Ιουλίου, ημέρα Κυριακή στις 11 το πρωί , που θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Καρδίτσας .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

Για τον σκοπό αυτό , ο Κώστας Γκαβογιάννης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Καρδιτσιώτισες, σε όλους τους Καρδιτσιώτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση , δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στον ίδιο και στην δημοτική παράταξη «Καρδίτσα από την αρχή».

Ο Κώστας Γκαβογιάννης , έτσι του απευθύνονται οι συμπολίτες του, με την απλότητα που τον διακρίνει , είναι ο άνθρωπος της «διπλανής πόρτας» .

Ευαίσθητος, μειλίχιος, προσιτός, με ένα μεγάλο και αληθινό χαμόγελο , δεν προσποιείται τον σπουδαίο, από την στιγμή που πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την δημαρχία της Καρδίτσας .

Άνθρωπος της εργασίας , μαχητής στη ζωή , διεκδικεί καθημερινά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής , τόσο για τον ίδιο , όσο βεβαίως και για την οικογένειά του .

Την μαχητικότητα αυτή επέλεξε να την θέσει στην υπηρεσία των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας της Καρδίτσας και μαζί με τους συμπολίτες του να αγωνιστεί για την δημιουργία των όρων και των προϋποθέσεων για μια «Καρδίτσα από την αρχή» , για μια πόλη των ανοιχτών οριζόντων , της αλληλεγγύης , της δημιουργίας , της εξωστρέφειας.

Σταθερός στις απόψεις του και τις πολιτικές του προτιμήσεις , ο Κώστας Γκαβογιάννης εργάστηκε αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά, με προσήλωση και ήθος για την εκλογική εσωκομματική επικράτηση του σημερινού Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ δεν έκρυψε για μια στιγμή την ταυτισή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, ο Κώστας Γκαβογιάννης δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή την σχέση και με την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει δεν θα εξέθετε ποτέ την ηγεσία του κόμματος , σπέρνοντας ψιθύρους για την οποιαδήποτε στήριξη στο πρόσωπό του.

Ο Κώστας Γκαβογιάννης δεν έκρυψε και δεν κρύβει την κομματική του ταυτότητα , γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές σμίγουν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και ιδεολογικούς προσανατολισμούς , γιατί τους ενώνει το κοινό καλό για τον τόπο τους .

Με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον της Καρδίτσας , ο Κώστας Γκαβογιάννης απευθύνει πανκαρδιτσιώτικο προσκλητήριο , καλώντας όλες και όλους να βρεθούν μαζί του την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Κιέριον» , στην πρώτη δημόσια εκδήλωση , για να ξεκινήσουν όλοι μαζί, για μια «Καρδίτσα από την αρχή»

Back to top button
Close
Close